Як зустрічатимуть Новий рік українські герої на передовій

Источник: ua-weekly.com
Як зустрічатимуть Новий рік українські герої на передовій
На офіційній сторінці пресслужби операції об'єднаних сил (ООС) розповіли, як військовослужбовці готуються зустрічати Новий Рік.
 
Щодня з'являються різні новини, стосовно воїнів ЗСУ на Донбасі, які змушені щодня протистояти російській агресії. Вранці і вечорами з'являється зведення подій з кількістю обстрілів з боку окупантів.ООС, фото: Facebook
Війна війною, а обід повинен бути за розкладом. На Донбасі - сильні морози, хуртовини. І погода, звичайно, не полегшує служби нашим хлопцям на передовій. Ця доба на фронті минула порівняно спокійно, хоча ворог чотири рази порушував режим тиші.
Фото: ООС

"Салатик, капуста, ковбаска, варені яєчка, цибуля, морква. Загалом, тушонка у мене тут є, в достатку-всього вистачає. Ананас... настоюється [м'ясний суп], набере свій смак від м'яса, від овочів, від круп, спецій. У раціоні йдуть крупи всілякі (гречка, горох). Олів'є, шуба, крильця планували, шашлички (сам хочу), вистачає м'яса", - розповідає і показує воїн Артур, який відповідає за кухню на своїй локації.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть