Сніг, ожеледиця та до 13° морозу - синоптики дали прогноз на останні дні року

Источник: ua-weekly.com
Прогноз погоди
Сніг, ожеледиця та до 13° морозу - синоптики дали прогноз на останні дні року
В Україні у середу, 29 грудня, переважатиме морозна погода, лише на Закарпатті та у південно-східній частині вдень очікується до 3° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

“29 грудня хмарно. У східних, північно-східних, вночі та у більшості центральних, Київській та Запорізькій областях сніг (вночі у східних областях значний сніг, місцями з дощем, ожеледь); на решті території без істотних опадів”, - йдеться в повідомленні.

На дорогах країни ожеледиця. Вітер північно-східний та східний з переходом у південних та східних областях на південно-західний, 5-10 м/с, вночі на Лівобережжі місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі становитиме 7-12°, вдень 2-7° морозу; на Закарпатті та у південно-східній частині вночі 1-6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

У Києві та області в ніч на 29 грудня сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі у столиці 7-9° морозу, вдень близько 5° морозу; по області вночі 8-13° морозу, вдень 2-7° морозу.

В останні дні року, 30-31 грудня, синоптики прогнозують в Україні хмарну з проясненнями погоду.

30 грудня без істотних опадів, лише вночі у південних областях невеликий сніг, в Криму, вдень на крайньому заході невеликий дощ та мокрий сніг, місцями ожеледь. Температура вночі 5-10° морозу, в центральних областях до 12° морозу (на крайньому заході 1-6° морозу); вдень 0-5° морозу, у західних областях 0-5° тепла; в Криму вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 4-9° тепла.

31 грудня вночі у північних та центральних областях невеликий сніг (на півдні та сході без істотних опадів), у західних областях, вдень в Україні невеликий сніг з дощем, місцями ожеледь. Температура вночі 2-7° морозу, вдень близько 0°, у західних областях та в Криму вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 2-7° тепла.

На дорогах країни ожеледиця.

У столичному регіоні 30 грудня без істотних опадів; вітер змінних напрямків, 3-8 м/с; температура вночі 5-10° морозу, вдень 0-5° морозу.

31 грудня невеликий сніг, вдень з дощем, місцями ожеледь; вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с; температура вночі 2-7° морозу, вдень близько 0°. На дорогах ожеледиця.

1 січня, за прогнозами синоптиків, у західних та південно-західних областях мокрий сніг та дощ, температура вночі та вдень 0-5° тепла; на решті території сніг, мокрий сніг, на півдні вдень з дощем, температура вночі 0-5° морозу, вдень від 3° морозу до 3° тепла.

2 січня без опадів, лише вночі у східних та південних областях невеликий сніг; температура вночі 2-8° морозу, на сході та північному сході місцями до 12°, вдень 0-5° морозу, у західних областях, на півдні Одещини та в Криму від 2° морозу до 3° тепла.

У Києві 1 січня вночі помірний, вдень невеликий сніг, мокрий сніг; температура вночі 0-5° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

2 січня у столиці без опадів; температура вночі 2-7° морозу, вдень 0-5° морозу.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть