До "чорного списку" Мінкульту потрапили ще 30 російських акторів

Источник: ua-weekly.com
До "чорного списку" Мінкульту потрапили ще 30 російських акторів

Міністерство культури та інформаційної політики внесло одразу 32 людини до переліку людей, які створюють загрозу національній безпеці України.

Про це свідчить наказ на сайті Мінкульту.

Відповідні зміни у "чорному списку" з'явилися 1 листопада. Тепер там 258 людей. Серед нових імен більшість узяла участь у російському пропагандистському фільмі "Пригрів" про окупований Донбас.

Події стрічки відбуваються у травні-червні 2014 року в "ЛНР". Головний герой намагається вивезти свою сім'ю із зони бойових дій, проте через втрату документів потрапляє до Луганська.

Чоловік не хоче брати участь у війні, тому влаштовується водієм "швидкої". Під час роботи він стає очевидцем обстрілів Луганщини українськими військовими. Також у фільмі з'являються бійці ПВК "Вагнера", яких там представляють як позитивних персонажів.

Зазначимо, що до переліку Мінкульту потрапив і український актор Валентин Томусяк, який мав роль в українському серіалі "Кріпосна".

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть