Визнання ОРДЛО буде "повним виходом" Росії з Мінських домовленостей

Источник: ua-weekly.com
ОРДЛО Дмитро Кулеба
Визнання ОРДЛО буде "повним виходом" Росії з Мінських домовленостей

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба впевнений, що можливе визнання ОРДЛО з боку Росії буде "повним виходом" з Мінських домовленостей. Про це очільник МЗС заявив в інтерв’ю для Радіо Свобода.

"Можливе визнання "ДНР" та "ЛНР" Російською Федерацією стане очевидним і повним виходом Росії з Мінських домовленостей", – заявив міністр Кулеба.

Очільник українського МЗС також наголосив, що відповідальність за виконання Мінських угод лежить на Росії. Він заявив, що для світу Росія є стороною Мінських домовленостей та зобов’язана виконувати їх, починаючи з безпекової частини.

Пропозиція щодо визнання ОРДЛО Росією 19 січня була висловлена у російській Державній думі. Тоді депутати з фракції КПРФ подали на розгляд проєкт постанови у якому пропонували російській Думі звернутися до Володимира Путіна з проханням про визнання окупованого Донбасу незалежними державами. Перед офіційним винесенням на голосування Думи проєкт постанови має бути розглянутий в комітетах.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть