У Кабміні вирішили почекати із запровадженням карантину

Источник: ua-weekly.com
карантин Кабмін
У Кабміні вирішили почекати із запровадженням карантину

Запровадження в Україні обмежень жовтої зони карантину очікується не з наступного тижня, як планувалося раніше, а трохи пізніше.

У Кабміні пояснюють, що додатковий час піде на розробку нових правил щодо карантину в жовтої та червоної зонах. Дані правила ще належить затвердити уряду. «Україна перейде в жовту зону тільки через сім днів після затвердження постанови. До тих пір країна житиме за правилами зеленої зони», – повідомило джерело видання.

При цьому поки не відомо, які саме обмеження не стосуватимуться вакцинованих. Список складають ряд міністерств і, за даними джерела, «ніяких сюрпризів не буде». Як зазначається, раніше ці пом’якшення вже озвучувалися публічно.

Раніше повідомлялося, що вже з 13 вересня в Україні повернеться «жовтий» рівень карантину. Рішення про це буде остаточно прийнято на наступному засіданні комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Глава МОЗ Віктор Ляшко заявив, що з 13 вересня Україна може перейти з «зеленої» в «жовту» зону карантину через збільшення захворюваності коронавірусів.

Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко заявив, що «всього з тижневою затримкою» виконав свою обіцянку за перші 100 днів роботи ввести 10 мільйонів доз вакцини проти коронавируса. Насправді за цей час ввели трохи більше 9 мільйонів доз.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть