Убив і викинув з балкону: поліція Тернополя затримала підозрюваного, який зарізав дівчину

Источник: ua-weekly.com
Вбивство Тернопіль
Убив і викинув з балкону: поліція Тернополя затримала підозрюваного, який зарізав дівчину

У Тернополі 19-річний хлопець на орендованій квартирі убив 22-річну жінку. Підозрюваний з Лановеччини. В обласному центрі винаймав квартиру. Хлопця затримали.

Нагадаємо, що тіло невідомої жінки 6 грудня виявив у Тернополі в дворі одного із будинків місцевий мешканець. Чоловік побачив її, вигулюючи собаку. Він одразу викликав швидку, але медики констатували смерть і повідомили про це на лінію “102”.

На тілі дівчини виявлено  більше 20 ножових поранень. Окрім того, невідомий після вбивства, викинув її з четвертого поверху.

Загибла – жителька Тернопільського району, 1999 року народження. На місці події працювали слідчі, працівники карного розшуку, криміналісти, кінологи. Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські за кілька годин встановили і особу підозрюваного, і його місцеперебування. Це – житель Лановецького району, 2002 року народження. Він орендував у Тернополі квартиру.

За словами підозрюваного, він познайомився зі своєю жертвою за кілька годин до вбивства.

Між ними виник конфлікт в результаті якого чоловік почав завдавати новій знайомій удари ножем. Після вбивства тіло дівчини він виніс на балкон, де вона пролежала до ночі ще 12 годин, а вранці, 6 грудня, викинув її на вулицю.

Одяг своєї жертви та особисті речі виніс на смітник біля будинку. У квартирі прибрав та втік. Оперативники знайшли підозрюваного в одному з районів Тернопільської області.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть