Ford розпродала всі електродвигуни для переобладнання авто з ДВЗ

Источник: ua-weekly.com
Ford
Ford розпродала всі електродвигуни для переобладнання авто з ДВЗ

Через кілька днів після того, як Ford оголосила про початок продажів електродвигунів для переобладнання класичних авто з ДВЗ, їх запаси були повністю розпродані. На жаль, компанія не повідомила, скільки моторів було реалізовано, проте, за словами представника Ford, їх продажі перевершили всі очікування.

Нагадаємо, минулого тижня Ford привернула увагу ентузіастів електротранспорту, оголосивши про старт продажів електродвигуна Eluminator e-crate. Мотор, що видає 281 к.с. потужності і 433 н·м крутного моменту, був оцінений в $3900. При цьому інші компоненти для переобладнання авто з ДВЗ на електромобіль в комплект поставки не входять. Щоб привернути увагу до продукту, Ford представила переобладнану версію ретро-пікапа F-100, технічні характеристики якого були приведені у відповідність до параметрів новітнього Mustang Mach-E GT. На жаль, мова йде про одиничний виставковий екземпляр, а не про масовий продукт.

Однак тим, хто не встиг придбати мотор, засмучуватися не варто. Ford заявляє, що двигуни незабаром знову з’являться в наявності. Представник компанії повідомив, що зацікавлені клієнти можуть зареєструватися онлайн, щоб отримати повідомлення, коли мотори знову стануть доступні для замовлення.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть