Лукашенко про столичну молодь: "В поле! На перевиховання!"

Источник: ua-weekly.com
Лукашенко про столичну молодь: "В поле! На перевиховання!"

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що в його країні є різна молодь: «і така, і сяка». З його слів, принаймні частина молодих людей потребує «перевиховання».

«Молодь, як я говорив, різна. І знаєте, якщо вже про молодь ... Ось я вчора приїхав в поле, і там працюють комбайнери. Комбайнери - це професори сільського господарства, а поруч з ними або донька, 17-18-19 років, або дружина, молодий екіпаж та інше, та інше. Або просто молоді хлопці працюють. Ну такі, які пивко, як я сказав, потягують тут в Мінську.

Знаєте, мені якось боляче стало за цих хлопців. Ці молоді хлопці, їм 25-30 років, подивитися на їх руки, зашкарублі такі, під нігтями вся чорнота. Я згадав, як колись працював в сільському господарстві. Вони сьогодні нам хліб прибирають! А ми тут ведемо балачки про якусь демократію, про те, що Мороз якусь затримали (начальника штабу суперниці Лукашенка Світлани Тіхановскої. - ред.), Ще чогось. Туди - в поле! На перевиховання», - цитує TUT.by заяву Лукашенка в спілкуванні з журналістами.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть