УЄФА готовий переносити матчі єврокубків на нейтральні поля: обрано чотири країни

Источник: ua-weekly.com
футбол УЕФА
УЄФА готовий переносити матчі єврокубків на нейтральні поля: обрано чотири країни

УЄФА провів чергову відеоконференцію з представниками 55 національних асоціацій, на якій обговорювалося проведення кваліфікаційних матчів єврокубків наступного сезону.

Про це повідомила прес-служба організації.

У кожній з країн запроваджено свій режим в зв'язку з пандемією коронавірусу. Якщо ситуація буде ускладнюватися в окремо взятій державі, то матчі кваліфікації треба буде переносити на нейтральну територію.

Для цього був створений резерв з нейтральних стадіонів, які надали Польща, Угорщина, Греція і Кіпр. Саме в цих країнах теоретично можуть проводитися поєдинки кваліфікації Ліги чемпіонів і Ліги Європи, які стартують вже в серпні.

В ході зустрічі також обговорювалося питання проведення осінніх матчів збірних. Допускається можливість перенесення і цих ігор на нейтральну територію.

Варто відзначити, що в 3-му раунді кваліфікації Ліги чемпіонів від України виступить "Динамо". У відборі Ліги Європи зіграють "Десна" (3-й раунд кваліфікації) і "Колос" (2-й раунд кваліфікації).

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть