На Черкащині виготовляють унікальне варення

Источник: ua-weekly.com
Черкащина
На Черкащині виготовляють унікальне варення

Варення з гарбуза, апельсина, лимона, полуниці та смородини виготовляє черкащанка Альона Юрчук. Каже, своє захоплення сприймає як відпочинок та медитацію. Нещодавно почала експериментувати із поєднанням смаків.

Варення черкащанка готує зі свіжих і натуральних продуктів. Нещодавно вона почала експериментувати з поєднанням смаків, Так з’явилося варення з яблук, кориці та селери, а згодом — із гарбуза й апельсина.

«Мені дуже сподобалось, і, якщо чесно, це фаворит моєї дитини. А моя дитина не їсть гарбуза взагалі. Як я його не готувала, вона не хоче. Тоді я вирішила його якось замасковувати тим, чим вона любить. Так з’явилося в мене варення «гарбузовий апельсин», — розповіла вона.

 «У мене рецепти швидкого приготування, я намагаюся не варити варення понад 20 хвилин, щоб у ньому зберігалися вітаміни. А деякі компоненти я додаю лише в кінці приготування. Тому що їх не можна варити від початку»,- коментує черкащанка.

Для кожної банки з варенням Альона Юрчук готує спеціальну етикетку, на якій вказано назву та вагу продукту.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть