Львів запрошує прихильників джазу на Leopolis Jazz 2019

Источник: ua-weekly.com
Львів запрошує прихильників джазу на Leopolis Jazz 2019

У Львові з 26 по 30 червня 2019 року відбудеться один з крупніших фестивалів джазу України Leopolis Jazz 2019 за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні. Фестиваль проводиться в форматі open-air за участю відомих іноземних артистів. Британське видання The Guardian виокремлює Leopolis Jazz як один з найкращих джазових європейських фестивалів.

Традиційно Leopolis Jazz 2019 проходитиме на трьох сценах. Відвідання двох сцен на площі Ринок та у дворі Палацу Потоцьких буде безкоштовним, а квиток на вхід до сцени ім. Едді Рознера потрібно буде придбати. Шанувальники джазу зможуть насолодитися виступами близько 300 артистів з 15 країн світу, а також отримати автографи своїх кумирів під час автограф-сесії.

На фестивалі за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні буде представлено Креативну територію ЄС, де кожен бажаючий зможе дізнатися більше про ЄС, європейські цінності та культуру, насолодитися відпочинком у зірковому наметі на м’яких пуфах. Також гості фестивалю зможуть зробити селфі в спеціальній фотозоні та взяти участь у інших творчих активностях для дітей. Все це розташується в пікніковій зоні Jazz Picnic на території стадіону «Юність» у парку ім. Богдана Хмельницького.

«Центральне географічне розташування України в Європі та проведення у ній такої центрової джаз-події, як фестиваль Leopolis Jazz, стали дуже знаковими. Один фестиваль, три сцени, розмаїття культур і безліч національностей – все це об’єднує шанувальників джазу. І ми раді запросити їх не тільки насолоджуватися музикою, а ще і відвідати нашу креативну територію», – коментують у Представництві ЄС в Україні.

Гості зможуть увійти до пікнікової зони безкоштовно, там проходитиме трансляція виступів артистів зі сцени ім. Едді Рознера. В рамках open-air фестивалю заплановані дискусійні панелі, кінопокази, майстер-класи. Для маленьких гостей працюватиме карусель, а також буде відкритий майданчик для виступів молодих музикантів, які тільки починають свій шлях до великої сцени. З більш детальною програмою джаз-фестивалю можна ознайомитися на сайті організаторів https://leopolisjazz.com.

Активності на фестивалі Leopolis Jazz 2019 відбудуться за підтримки Представництва Євросоюзу в Україні в рамках проекту підтримки культурних та спортивних ініціатив в Україні.

 

 

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть