Світові зірки та рекордний бюджет: Netflix збирається зняти фільм "Сіра людина"

Источник: ua-weekly.com
кино Netflix
Світові зірки та рекордний бюджет: Netflix збирається зняти фільм "Сіра людина"

Стримінговий сервіс Netflix збирається зняти новий фільм The Gray Man («Сіра людина»). У головних ролях знімуться Райан Гослінг («Гра на пониження», «Славні хлопці», «Ла-Ла Ленд», «Той, що біжить по лезу 2049», «Драйв») і Кріс Еванс («Перший месник», «Месники», «Крізь сніг», «Дістати ножі», «Захищаючи Джейкоба»), а режисурою займуться брати Руссо.

Про це пише Deadline.

Зазначається, що на проект готуються витратити рекордну суму, що перевищує 200 мільйонів доларів.

Автори хочуть почати нову франшизу, яка за своїми масштабами не буде поступатися «Бондіані».

За сценарій буде відповідальний Джо Руссо, а також польські сценаристи Крістофер Маркус і Стівен Макфілі. Вони ж написали сценарії для «Капітана Америки» і «Месників».

На цей час відомо, що сюжет фільму заснований на однойменному романі Марка Грині. Він розповідає про Курта Джентрі, кілера і колишнього оперативнике ЦРУ на прізвисько «Сіра людина», на якого полює інший агент.

Зйомки картини повинні стартувати в січні 2021. Дата виходу поки тримається в секреті.

Плани щодо зйомки даного проекту вже підтвердив Кріс Еванс в своєму Twitter, зазначивши, що він буде дуже радий попрацювати з братами Руссо вже в п'ятий раз.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть