У "Слузі народу" на засіданні фракції можуть підняти питання про санкції США щодо Дубинського, - Кравчук

Источник: ua-weekly.com
У "Слузі народу" на засіданні фракції можуть підняти питання про санкції США щодо Дубинського, - Кравчук

На засіданні фракції "Слуги народу" можуть заслухати Дубинського в рамках питання про введення у відносини його персони санкцій США. Про виключення нардепа Олександра Дубинського з фракції поки не йдеться.

Про це повідомила заступник голови фракції Євгенія Кравчук. Вона зазначила, що для початку сам народний депутат повинен мати можливість висловити на фракції свою точку зору з приводу застосованих до нього санкцій.

"В першу чергу, повинна бути дискусія. Він повинен висловитися, повинні сказати свою думку колеги, потрібно почути думку від керівництва фракції, можливо, думка від Офісу президента. І тоді робити висновки. Я не виключаю, що потрібно буде зібратися ще раз. Подивимося, як буде проходити дискусія. Поки рано щось прогнозувати. Багато питань на понеділок, які потрібно обговорити", - повідомила Кравчук.

Євгенія Кравчук щодо питання про виключення Дубинського з "Слуги народу" на засіданні фракції 25 січня повідомила, що на порядку денному дане питання стоїть в пункті"Різне". За її словами, чіткого формулювання про виключення нардепа в порядку денному немає.

Раніше повідомлялося, що Америка застосувала санкції проти України, додавши в "чорний список" сім впливових українців і чотири інформаційні ресурси.  Санкції введені в рамках реагування на"втручання у вибори". Як передавало ASPI news, тепер під санкціями в США знаходяться нардеп Олександр Дубинський, Дмитро Ковальчук, Костянтин Кулик, Олександр Онищенко, Антон Симоненко, Андрій Теліженко і Петро Журавель.

Варто нагадати, що після того, як на депутата від "Слуги народу" Олександра Дубинського 11 січня були накладені американські санкції, він вирішив провести пресконференцію, щоб пояснити свою позицію з цього питання. Крім нардепа, на події була присутня його адвокат Тетяна Костіна.

 

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть