Кулеба пояснив, що означає рішення ЄС про відкриття кордонів для українців

Источник: ua-weekly.com
ЄС Кулеба
Кулеба пояснив, що означає рішення ЄС про відкриття кордонів для українців

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба прокоментував рішення Євросоюзу скасувати обмеження на поїздки для туристів з України.

Під час засідання Кабінету міністрів Кулеба сказав, що кожна країна-член ЄС ухвалюватиме рішення в індивідуальному порядку, враховуючи не лише показники в Україні, а й власні епідемічні показники:

 

«Рішення Європейського союзу є рекомендацією. Тепер кожна країна-учасниця ЄС розглядатиме питання про включення України до свого національного "зеленого списку" і про визначення умов в'їзду на їхню територію».

Глава МЗС доручив посольствам активно працювати над цим питанням з європейськими партнерами, щоб Україна потрапляла до «зелених списків». Головне завдання - максимально спростити умови в'їзду для українців.

 

У середу, 14 липня, посли країн Євросоюзу схвалили оновлений список країн, для яких рекомендується скасувати пов'язані з пандемією обмеження на поїздки. До цього списку також потрапила Україна.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть