Окупанти стріляли біля Кам'янки та Водяного, один військовий отримав поранення

Источник: ua-weekly.com
Окупанти стріляли біля Кам'янки та Водяного, один військовий отримав поранення

10 листопада російські окупанти двічі відкривали вогонь зі стрілецької зброї та мінометів поблизу Водяного. 11 листопада окупанти обстріляли позиції українських захисників з великокаліберних кулеметів неподалік Кам'янки. Один військовослужбовець отримав поранення.

"Воїна відразу доправлено до лікувального закладу, де йому надається належна медична допомога. Стан здоров’я військовослужбовця задовільний", – розказали у штабі.

Також у повідомленні зазначили, що про порушення з боку збройних формувань РФ оперативно повідомили представників ОБСЄ.

Що відомо

  • 9 листопада російські окупанти двічі порушили режим припинення вогню поблизу Водяного.
  • Тристороння контактна група узгодила розведення сил на 4 ділянках на Донбасі.
  • На позачерговому засіданні Тристоронньої контактної групи 30 жовтня сторони домовились дотримуватись режиму припинення вогню.
  • 2 вересня Тристороння контактна група з врегулювання ситуації на Донбасі погодила розмінування 20 ділянок в зоні ООС. Також учасники ТКГ погодили чотири ділянки розведення сил і засобів.
  • 22 липня відбулося чергове засідання Тристоронньої контактної групи у форматі відеоконференції, на якому учасники домовились про припинення вогню на Донбасі. Воно набирає чинності з 00.00 годин 27 липня 2020 року.
  • В ОБСЄ пояснили, що передбачає посилення режиму припинення вогню на лінії зіткнення.
  • Штаб ООС повідомив, що збройні сили України готові "дати належну відсіч" противнику у разі порушення домовленостей, для чого в командуванні об’єднаних сил створені відповідні додаткові резерви.
Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть