Top Employer Institute: статус Філіп Морріс в Україні як одного з кращих роботодавців підтверджено

Источник: ua-weekly.com
Top Employer Institute: статус Філіп Морріс в Україні як одного з кращих роботодавців підтверджено
Міжнародний незалежний інститут Top Employer Institute визнав Філіп Морріс в Україні кращим роботодавцем 2021 року. Сертифікація інституту підтверджує, що в компанії створені відмінні умови для роботи та запропоновані можливості для професійного зростання й розвитку співробітників. У 2021 році таку сертифікацію отримали тільки 7 компаній в Україні.
 
Афілійована компанія Philip Morris International в Україні вже восьмий рік поспіль – з 2014 – отримує сертифікат кращого роботодавця. Цьогоріч компанія отримала сертифікації Top Employer Ukraine 2021, Top Employer Europe 2021, Top Employer Global 2021. Ці відзнаки демонструють, що компанія реалізує кращі HR-політики і кадрові практики як в Україні та Європі, так і по всьому світі. Зокрема, у 2020 році Top Employer Global отримали лише 13 світових компаній, серед яких і Philip Morris International (у 2021 статус підтвердили 16 компаній).
 
Генеральний директор Top Employers Institute Девід Плінк стверджує: «Незважаючи на складний рік, що ми пережили (і який, безумовно, вплинув на організації у всьому світі), Філіп Морріс в Україні продовжує демонструвати здатність ставити своїх співробітників на перше місце. Ми з гордістю представляємо результати цього року та вітаємо організації, що пройшли сертифікацію в своїх країнах за програмою Top Employers Institute».
 
Програма Top Employers Institute сертифікує організації на підставі результатів участі у дослідженні їх кращих HR практик. Це дослідження охоплює 6 областей HR, що складаються з 20 тем, таких як стратегія управління талантами, умови праці, залучення талантів, навчання, благополуччя, особистісне різноманіття та інклюзивність тощо. 
 
«Для нас велика честь вкотре отримати глобальну сертифікацію Top Employer Institute. Варто зауважити, що хоча вимоги і критерії оцінювання досить високі, ми постійно вдосконалюємось та розширюємо можливості нашої команди, аби щороку доводити, що заслуговуємо такого визнання. 2020 рік ще раз показав, що інвестиції у розвиток наших співробітників і турбота про наших людей та їхні родини є одними з найважливіших факторів, що визначають результати бізнесу. Ми будемо й надалі робити все можливе, щоб бути найкращим роботодавцем, адже впевнені, що наша цінність – це наші таланти», – коментує Емель Мордо, Директор з управління персоналом компанії «Філіп Морріс Україна».
 
Для отримання сертифікації компанії необхідно довести дотримання всіх міжнародних стандартів та використання передових практик кадрової політики. Top Employers Institute не тільки аналізує відповідність роботи компанії певним критеріям, а також порівнює умови праці з компаніями-учасниками сертифікації у всьому світі. Top Employer Institute займається сертифікацією найбільших компаній-роботодавців у 119 країнах світу, а його відзнака гарантує найкращій підхід у сфері управління персоналом.
Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть