Bentley анонсував новий надрозкішний кабріолет за $2 мільйони (відео)

Источник: ua-weekly.com
видеоновости Bentley
Bentley анонсував новий надрозкішний кабріолет за $2 мільйони (відео)

Компанія Bentley опублікувала перший тизер нової ексклюзивної моделі з відкритим верхом, яка буде випущена гранично малим тиражем для найбільш статусних клієнтів британської марки.

Автомобіль вартістю близько 2 млн доларів отримає назву Bacalar — на честь популярного туристичного центру в Мексиці, знаменитого своїм однойменним озером, пише Autonews.

Кабріолет буде розроблений фахівцями придворного ательє Mulliner, яке створить власний автомобіль з унікальним кузовом вперше з 2002 року. В обробці інтер'єру інноваційні та рідкісні матеріали: скажімо, в салоні з'являться елементи з реліктової тополі з вкрапленнями міді.

За попередніми даними, Bacalar буде великим автомобілем з кузовом типу баркетта. Новинка отримає ряд стилістичних рішень шестиметрового електричного концепт-кара Bentley EXP 100 GT, який був випущений влітку нинішнього року на честь 100-річного ювілею британської марки.

Bentley Bacalar оснастять шестилітровим двигуном W12 з двома турбінами, який, наприклад, на нових Flying Spur і Continental GT видає 635 к. с. і 900 Н·м крутного моменту. Трансмісія — восьмиступінчастий «робот» з двома зчепленнями. Передбачається, що кабріолет вийде легшим і швидшим за новий «Конті», який здатний набирати першу «сотню» за 3,7 секунди.

Прем'єра новинки відбудеться в березні на Женевському автосалоні. Тираж Bentley Bacalar буде обмежений всього 10-12 екземплярами.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть